Disclaimer

Review Gorilla heeft grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Desondanks is het mogelijk dat er in/op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. Review Gorilla aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden van deze informatie.

Op de website kan, onder meer via links, worden verwezen naar informatie die wordt verstrekt of aangeboden door derden. De inhoud van deze informatie wordt door Review Gorilla niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. Review Gorilla wijst iedere aansprakelijkheid in dit kader nadrukkelijk van de hand.

Bezoekers zijn uitsluitend gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Review Gorilla is het niet toegestaan enige inhoud of functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te publiceren. Deze website is getest in allerlei verschillende omgevingen. Mocht naar uw mening de website niet functioneren zoals hij zou moeten doen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Informatie die per e-mail of deze website via internet naar Review Gorilla wordt verzonden is niet beveiligd tenzij in de privacystatement anders is aangegeven. De inhoud van een bericht kan daarom niet als vertrouwelijk worden aangemerkt en verzending hiervan geschiedt op eigen risico.

Deze website richt zich uitsluitend op Nederland en België tenzij anders is vermeld. Op deze website, het privacystatement en deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Affiliate disclaimer

Review Gorilla maakt gebruik van diverse affiliate programma’s en aanbieders van deze programma’s waar onder Awin, Tradetracker, Daisycon en Tradedoubler. Om de juiste commissie door te kunnen berekenen plaatsen we hiervoor een cookie. Doordat we lid zijn van deze partnerprogramma’s kunnen we goede reviews blijven verzamelen en kunnen we onze redactie betalen door middel van deze advertentie inkomsten. We streven ernaar om zo objectief mogelijk advies te laten zien zodat je de beste keuze kan maken uit de aanbieders.