Over Review Gorilla

Review Gorilla is een onafhankelijk review platform in meer dan 14 landen. Op onze Review Gorilla platformen in heel Europa verzamelen wij reviews en ervaringen van winkels en bedrijven.

De laatste jaren hebben reviews en ervaringen een steeds belangrijkere rol ingenomen in de aankoopbeslissing van consumenten. Wij van Review Gorilla beiden deze consumenten een onafhankelijk platform waar eerlijke verhalen gedeeld kunnen worden zonder inmenging van bedrijven. Door deze onafhankelijke reviews kun jij als consument altijd een goede en doordachte keuze maken waar je jouw aankoop wil doen.

Alle beoordelingen op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten en de review wordt niet door ons of iemand anders bewerkt. Wel worden deze beoordelingen gecontroleerd op echtheid en inhoud. Zo ben jij er zeker van dat de review die je leest ook een echte ervaring is.

Heb je zelf een goede of minder goede ervaring gehad met een van de bedrijven die bij ons aangesloten is? Laat dan een review achter om ervoor de zorgen dan andere mensen na jou een goede keuze maken. Via de zoekbalk bovenin kom je uit bij het bedrijf waar je naar op zoek bent. Via de vervolgpagina laat je daarna gemakkelijk een review achter op de verschillende onderdelen; bestellen, prijs, levering en service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop.