ADUH reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

ADUH reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

ADUH reviews

Alle beoordelingen over ADUH op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle ADUH reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over ADUH

WEAR. COMBINE. UNITE.

ADUH is een duurzaam Indonesisch geïnspireerd uniseks kledingmerk. Sinds 2016 brengt ADUH culturen samen om mensen te inspireren om hun roots te ontdekken. Ons doel is om ooit marktleider te worden van duurzame casual kleding in Europa en omstreken.

Zoveel meer dan alleen kleding

ADUH is een slow fashion merk waardoor duurzaamheid de kern van onze aanpak. De eerlijke kleding van ADUH is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt op een verantwoorde wijze geproduceerd. We zijn trots om een product te leveren waar we volledig achter kunnen staan.

Drive voor groei

Met veel passie en plezier wordt er elke dag aan de webshop gewerkt door ons team! Voortdurend kijken we kritisch naar verbeteringen om de klanttevredenheid en conversie te vergoten. Feedback is altijd welkom en we zijn altijd op zoek naar verbetering.

ADUH ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over ADUH opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van ADUH op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

ADUH reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over ADUH

9 / 10

De website van ADUH is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. ADUH is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

ADUH is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over ADUH en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over ADUH

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is ADUH een betrouwbaar bedrijf?

ADUH heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is ADUH actief?

ADUH is vooral actief binnen de sector(en) mode.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van ADUH gekregen? Dan kun je naar de website van ADUH gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.