Autohero reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Autohero reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Autohero reviews

Alle beoordelingen over Autohero op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Autohero reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Autohero ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Autohero opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Autohero op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Autohero reviews

9.5 uit 2 reviews
Bestellen
9.5
Prijs
9.5
Levering
9.5
Service
9.5
9.5
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Autohero

9 / 10

De website van Autohero is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Autohero is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Autohero is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Autohero en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Onbetrouwbaar!

10 / 10

Dag voor levering worden we gebeld dat er in de garage zelf iemand tegen de nieuwe auto is gereden en we hem
Morgen niet kunnen ophalen. Ze zullen ons op de hoogte houden. Gebeurt natuurlijk niet, na meermaals zelf bellen, krijgen we te horen dat de beschadiging te erg is.. geen auto, geen voorstel tot tegemoetkoming op enig vlak. Trouwens de auto werd verkocht met een trekhaak. Blijkt wettelijk niet in orde dus geen trekhaak meer. Ook hiervoor geen enkele compensatie!

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Autohero

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Autohero een betrouwbaar bedrijf?

Autohero heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 9.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Autohero actief?

Autohero is vooral actief binnen de sector(en) autodiensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Autohero gekregen? Dan kun je naar de website van Autohero gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.