Bigbank.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Bigbank.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Bigbank.nl reviews

Alle beoordelingen over Bigbank.nl op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Bigbank.nl reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Bigbank.nl

Bigbank biedt depositocontracten en spaarrekeningen met aantrekkelijke rentepercentages aan.
Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid, en heeft een traditioneel bedrijfsmodel. Dit houdt in dat de deposito’s worden gebruikt voor de financiering van sterk gespreide en kleinschalige consumentenkredieten in andere Europese landen waar Bigbank actief is. Het doel, om de meest gewaardeerde digitale financiële dienstverlener te worden, wordt aangevuld met het streven naar moderne en digitale oplossingen. De combinatie van een traditionele bedrijfsaanpak en de ambitie voor innovatie maken Bigbank een betrouwbare partner.

De procedure van het openen van een deposito en spaarrekening is gemakkelijk. U hoeft zich eenmaal te identificeren waarna een deposito en spaarrekening geheel online kan worden geopend. Bij eventuele vragen helpt de klantenservice van Bigbank u deskundig en vlot.
Het directe toezicht wordt uitgeoefend door de financiële toezichthouder van Estland, de Financiële Inspectie. Bigbank valt onder het depositogarantiefonds van Estland, dat in lijn met de EU‐richtlijn ingelegde termijndeposito’s en spaarrekeningen inclusief de rente tot een bedrag van € 100.000,- per spaarder garandeert.

Depositocontracten

Wilt u uw kapitaal over een bepaalde periode op een veilige manier laten groeien en tijdens de looptijd geen extra geld inleggen of opnemen? Dan is een depositocontract bij Bigbank een aantrekkelijke spaarvorm om uw spaardromen en ambities te realiseren. U kunt een depositocontract online afsluiten en u ontvangt jaarlijks de gegarandeerde rente op uw tegenrekening, zoals vastgelegd in uw depositocontract.

De voordelen van een depositocontract bij Bigbank zijn

* Een aantrekkelijk renteaanbod waarbij de rente jaarlijks automatisch wordt uitbetaald naar uw Nederlandse tegenrekening;
* Het rendement van uw depositocontract staat vast en wordt dus niet beïnvloed door fluctuaties op aandelenkoersen en een schommelende
* U kunt een depositobedrag afsluiten vanaf 1.000,- euro;
* U betaalt geen inleg-, afsluit-, beheerkosten;
* Het kapitaal is gegarandeerd door het depositogarantiestelsel van Estland. Hierdoor zijn de deposito’s afgesloten bij Bigbank wettelijk voor 100% gegarandeerd tot € 100.000 (inclusief opgebouwde rente).

Flexibel Sparen

Met Flexibel Sparen bij Bigbank kunt u zonder vaste looptijd sparen tegen een variabele rente van – op dit moment - 0,30%. Op deze spaarrekening kunt u op elk wenselijk moment geld storten of opnemen van en naar uw Nederlandse tegenrekening zonder bijkomende kosten.

Flexibel Sparen bij Bigbank levert u de volgende voordelen op:
* U ontvangt een variabele rente die aanzienlijk hoger is dan de spaarrente van uw huisbank;
* U kunt op elk wenselijk moment uw spaargeld opnemen of aanvullen;
* Flexibel Sparen is geheel kosteloos;
* Uw saldo bij Bigbank is gegarandeerd tot 100.000,- euro (inclusief opgebouwde rente).

Bigbank.nl ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Bigbank.nl opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Bigbank.nl op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Bigbank.nl reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Bigbank.nl

9 / 10

De website van Bigbank.nl is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Bigbank.nl is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Bigbank.nl is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Bigbank.nl en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Bigbank.nl

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Bigbank.nl een betrouwbaar bedrijf?

Bigbank.nl heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Bigbank.nl actief?

Bigbank.nl is vooral actief binnen de sector(en) financieel.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Bigbank.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Bigbank.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.