Bobshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Bobshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Bobshop reviews

Alle beoordelingen over Bobshop op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Bobshop reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Bobshop

De online shop www.bobshop.com (voorheen bikeobello.nl), is Europa’s grootste online vakhandel voor wielerkleding van top tot teen. Zowel wielerprofs als ook vrijetijdssporters hebben bij ons niet alleen een grote keuze uit fietsshirts, fietsbroeken, helmen, schoenen, jassen maar ook uit accessoires voor de wieler- en mountainbikesport. Bovendien bieden wij ook individueel gemaakte producten voor sportgroepen en verenigingen in elk gewenst design aan.

Bobshop ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Bobshop opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Bobshop op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Bobshop reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Bobshop

9 / 10

De website van Bobshop is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Bobshop is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Bobshop is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Bobshop en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Bobshop

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Bobshop een betrouwbaar bedrijf?

Bobshop heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Bobshop actief?

Bobshop is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Bobshop gekregen? Dan kun je naar de website van Bobshop gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.