Broyeurwereld reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Broyeurwereld reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Broyeurwereld reviews

Alle beoordelingen over Broyeurwereld op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Broyeurwereld reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Broyeurwereld

Broyeurwereld.nl biedt een uitgebalanceerde assortiment aan broyeurartikelen, douchecabines en douchewanden. Bekijk het complete aanbod online en in de fysieke showroom, maak direct een afspraak of bestel online.

Broyeurwereld ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Broyeurwereld opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Broyeurwereld op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Broyeurwereld reviews

6 uit 2 reviews
Bestellen
5.5
Prijs
7.5
Levering
5.5
Service
5.5
6
5 ster
50%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
50%
1 ster
0%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Broyeurwereld

9 / 10

De website van Broyeurwereld is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Broyeurwereld is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Broyeurwereld is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Broyeurwereld en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Klanten zijn geen afval vervoer bedrijf.

3 / 10

Ze hadden de verkeerde douchedeur geleverd, het kan gebeuren, binnen 3 dagen was het opgelost. Goede service. Maar nu komt het probleem, bij het omruilen, kwam de juiste deur, met een platte verpakking van nog geen 10 cm dik en 73 cm breed en 2 meter hoog, in een totaal overbodig transport pallet met een basis van 1,10 meter breed en 95 cm lang, en een brede harnas eromheen van 2 meter hoog, en uiteraard 1,10 breed x 95 lang . om de deur te ondersteunen. In die pallet past makkelijk 6 -7deuren bij elkaar. Het paste niet eens door de huisdeur. Ik dacht dat ze de folie om de omvangrijke pallet zouden afsnijden, de deur met de bijhorende verpakking eruit zouden tillen en binnen brengen, pallet terug naar de bestelwagen en Klaar is Kees. Maar nee, hoor. IK moest alles houden, want het was geen Europallet, en daarom mochten ze het niet terug nemen. ?????. Het gevaarte paste niet eens door de huisdeur. Die jongen zei zelf dat de douchedeur naar binnen kon, en ik de pallet voor de deur kon laten staan als grove vuil. Nee. Want grofvuil moet ik zelf naar de milieustraat weg brengen. Daarna werd gezegd dat als ik de Pallet niet wou /kwijt kon / niet door de huisdeur paste kon, ik de levering van de nieuwe deur kon weigeren. ????? Dat is toch van de zotte? De vorige deur kwam gewoon met de deur verpakking, punt uit. Met de nieuwe was niets mis, en kon zo naar binnen worden gebracht. Dus, nadat hij zelf contact had opgenomen om met het magazijn te overleggen, heeft die jongen het gevaarte gesloopt, naar binnen in delen gebracht en vervolgens de deur met 2 handen opgetild en binnen gezet. Dus: Wat moet ik nu met alle ongevraagde hout en plastic van de overbodig reuze transport verpakking die goed was om 6-7 deuren te transporteren ? waarmee ik opgezadeld zit omdat ze er vanaf willen. Jongens: zie de foto's van mijn Google review en geef me antwoord. Dat is niet het probleem van de klant dat jullie niet weten wat te doen met de transport materiaal? die in mijn geval, bovendien, niet eens noodzakelijk was bij het zo een lichte en een platte verpakking?

Nadat ik contact heb opgenomen met Broyeur wereld, kreeg ik als antwoord dat het ze spijten maar dat het niet hun schuld was maar van de transporteur, ze konden er niets aan doen.
Goed, maar doe er iets aan, want ik zit als klant met een heleboel transport afval die ik niet hoor te hebben omdat het niet bij mijn bestelling hoort, maar bij de transport bedrijf. Die mag weten wat hij met de transport pallets doet nadat het product is afgeleverd. Als klant hoort ik een karton verpakking te hebben waar de deur in zit. En geen transport pallets die goed genoeg zijn om 6-7 deuren mee te vervoeren.

Bestellen2 / 10
Prijs6 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Broyeurwereld

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Broyeurwereld een betrouwbaar bedrijf?

Broyeurwereld heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Broyeurwereld actief?

Broyeurwereld is vooral actief binnen de sector(en) wonen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Broyeurwereld gekregen? Dan kun je naar de website van Broyeurwereld gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.