Butlon.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Butlon.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Butlon.com reviews

Alle beoordelingen over Butlon.com op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Butlon.com reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Butlon.com

Butlon.com ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Butlon.com opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Butlon.com op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Butlon.com reviews

8.3 uit 3 reviews
Bestellen
9.7
Prijs
9.7
Levering
7
Service
7
8.3
5 ster
66.7%
4 ster
0%
3 ster
33.3%
2 ster
0%
1 ster
0%
33% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Butlon.com

9 / 10

De website van Butlon.com is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Butlon.com is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Butlon.com is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Butlon.com en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Pakket is zeer onvolledig bezorgd

6 / 10

Ik heb via consumentenbond gebruik gemaakt van het boodschappencollectief en een box besteld. Er ontbraken bij levering veel artikelen. Ik heb dit direct gemeld. Na een reminder uiteindelijk een reactie gekregen. Hierop volgend heb ik een nalevering ontvangen, deze was weer niet compleet. Weer gemeld en opnieuw afwachten... Nu worden de kosten van de nog steeds niet geleverde artikelen terugbetaald. Ben benieuwd hoe lang ik er op moet wachten. De toon in de mail vond ik ook niet klantvriendelijk..... Al met al niet best

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Spammers

10 / 10

Je komt nooit meer van dit bedrijf af. Ondanks herhaaldelijke verzoeken om mijn gegevens te wissen. Ga melding doen bij autoriteit persoonsgegevens.

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Butlon.com

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Butlon.com een betrouwbaar bedrijf?

Butlon.com heeft 3 reviews met een gemiddelde van een 8.3 als klantbeoordeling. Ook geeft 33% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Butlon.com actief?

Butlon.com is vooral actief binnen de sector(en) eten & drinken.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Butlon.com gekregen? Dan kun je naar de website van Butlon.com gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.