Castle Telecom reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Castle Telecom reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Castle Telecom reviews

Alle beoordelingen over Castle Telecom op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Castle Telecom reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Castle Telecom

Castle Telecom ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Castle Telecom opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Castle Telecom op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Castle Telecom reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Castle Telecom

9 / 10

De website van Castle Telecom is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Castle Telecom is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Castle Telecom is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Castle Telecom en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Castle Telecom

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Castle Telecom een betrouwbaar bedrijf?

Castle Telecom heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Castle Telecom actief?

Castle Telecom is vooral actief binnen de sector(en) telecom.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Castle Telecom gekregen? Dan kun je naar de website van Castle Telecom gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.