Cleanprofs reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Cleanprofs reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Cleanprofs reviews

Alle beoordelingen over Cleanprofs op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Cleanprofs reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Cleanprofs

Cleanprofs is marktleider en specialist op het gebied van reiniging van kliko’s. Cleanprofs maakt containers schoon met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door de wagens direct weer afgevoerd wordt. Zowel voor GFT-, grijze-, DUO als plastic container. 40% van de Nederlandse huishoudens heeft een kliko en behoort tot de potentiële doelgroep. De potentie van dit programma is daarmee groot!

Cleanprofs ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Cleanprofs opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Cleanprofs op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Cleanprofs reviews

9.5 uit 2 reviews
Bestellen
9.5
Prijs
9.5
Levering
9.5
Service
9.5
9.5
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Cleanprofs

9 / 10

De website van Cleanprofs is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Cleanprofs is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Cleanprofs is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Cleanprofs en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Niet doen!

10 / 10

Wel betalen, niet reinigen
Wat een slechte service, in 5 maanden maar 1 reiniging. De tweede keer kon er niet gereinigd worden want er zat een briefje op met letterlijk "stront". Ja er gaan wat keutels in de gft bak, dus een veeg hier en daar kan echter was de bak gewoon leeg, Ik werd letterlijk beschuldigd van liegen om 8 euro!

In de 5 maanden wel 5 betalingen willen ontvangen en enkel na een hoop heisa en na opzeggen nog een keer willen komen reinigen als we dan de laatste factuur wel willen betalen. Ook deze keer zal er poep in de bak zitten, we hebben geen zin om nog een keer zo bejegend te worden dus hebben vriendelijk bedankt en de laatste factuur betaald.

Erg jammer! De ene keer dat er wel gereinigd was, was het wel goed. Jammer van de klantenservice en slechte planning, het idee is wel goed.

Denk dus goed na voordat je met ze in zee gaat, ik raad het af.

Mailen naar info en bellen naar de klanten'service' hebben we meerdere keren gedaan, niet opgelost.

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Cleanprofs

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Cleanprofs een betrouwbaar bedrijf?

Cleanprofs heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 9.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Cleanprofs actief?

Cleanprofs is vooral actief binnen de sector(en) diensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Cleanprofs gekregen? Dan kun je naar de website van Cleanprofs gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.