Diam Telecom reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Diam Telecom reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Diam Telecom reviews

Alle beoordelingen over Diam Telecom op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Diam Telecom reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Diam Telecom

Diam Telecom ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Diam Telecom opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Diam Telecom op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Diam Telecom reviews

5.8 uit 2 reviews
Bestellen
5.5
Prijs
6.5
Levering
5.5
Service
5.5
5.8
5 ster
50%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
50%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Diam Telecom

9 / 10

De website van Diam Telecom is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Diam Telecom is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Diam Telecom is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Diam Telecom en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Oplichters

2.5 / 10

Half nov. 2021 bestelling geplaatst van apple oplaadkabel en stekker. Op de site zitten ze in Apple doosjes, krijg ze toegestuurd in ziplock zakjes.????? Eind nov. 2021 in gebruik genomen en na een week werkte deze niet meer naar behoren. Na overleg met eigenaar retour gestuurd. Dit wel op eigen kosten. Krijg eind jan. 2022 pas bericht dat mijn klacht in behandeling wordt genomen. Na een mailtje dat ik de koop ongedaan wil maken omdat ik genoeg geduld had getoond krijg ik een boze eigenaar aan de telefoon. Ik kan de koop niet ongedaan maken. Ze waren al 3 maanden in gebruik?????? Ze hebben al die tijd bij hun gelegen.!!!!!!! Verder had ik ze niet teruggestuurd in de originele verpakking. ZIPLOCK ZAKJES. Direct na het telefoongesprek krijg ik een mail dat mijn klacht niet goedgekeurd is. ???? Op 14 feb. 2022 krijg ik een mail dat ik mijn producten teruggestuurd krijg na betaling van nog eens 4,95 euro. Betaal ik niet gaat hij de producten vernietigen. Mijn eigendommen die ik betaald heb. Ik ga hier zeker werk van maken.

Bestellen2 / 10
Prijs4 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Diam Telecom

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Diam Telecom een betrouwbaar bedrijf?

Diam Telecom heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 5.8 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Diam Telecom actief?

Diam Telecom is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Diam Telecom gekregen? Dan kun je naar de website van Diam Telecom gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.