Dieetwebshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Dieetwebshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Dieetwebshop reviews

Alle beoordelingen over Dieetwebshop op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Dieetwebshop reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Dieetwebshop

Al de producten van Dieetwebshop.nl zijn met zorg geselecteerd en komen van bekende kwaliteitsmerken zoals o.a. Atkins, 2Bslim, Callowfit, Protiplan en Sukrin.
Met de producten in de Dieetwebshop.nl is het mogelijk om een gezonde levensstijl te handhaven of om in een korte periode af te vallen.

USP's:
• Op werkdagen voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden;
• Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland en België;
• Spaar shoptegoed bij je bestelling;
• Groot aanbod lekkere en verantwoorde producten;
• Kant en klare startpakketten;
• Beoordeeld door klanten met een 9,1!.

Dieetwebshop ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Dieetwebshop opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Dieetwebshop op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Dieetwebshop reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Dieetwebshop

9 / 10

De website van Dieetwebshop is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Dieetwebshop is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Dieetwebshop is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Dieetwebshop en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Dieetwebshop

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Dieetwebshop een betrouwbaar bedrijf?

Dieetwebshop heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Dieetwebshop actief?

Dieetwebshop is vooral actief binnen de sector(en) dieet & gezond, eten & drinken en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Dieetwebshop gekregen? Dan kun je naar de website van Dieetwebshop gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.