FysioTape reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

FysioTape reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

FysioTape reviews

Alle beoordelingen over FysioTape op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle FysioTape reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over FysioTape

Eigenlijk is het puur toeval dat kinesiologie tape in Europa terecht is gekomen en zo’n enorme vlucht heeft genomen. Alfred Nijhuis (zwager van Gert-Jan Olthoff) voetbalde in 1998 bij Urawa Red Diamonds in Japan en daar werd hij voor een blessure behandeld met “kinesiotape”. De blessure herstelde verbazingwekkend snel, om die reden trok de gekleurde tape zijn aandacht. Hij nam enkele rollen mee naar Nederland en hier bleek helemaal niemand het nog te kennen. In Nederland bestond het zelfs niet, terwijl het in Azië al jaren succesvol gebruikt werd…. Het idee was geboren.

In 1998 richten Alfred Nijhuis en Gert-Jan Olthoff het bedrijf FysioTape op met als doel de Aziatische tapemethode in Europa te introduceren. De grondlegger van de methode Dr. Kenzo Kase werd uitgenodigd in Nederland voor het geven van een aantal seminars waarin hij uitleg gaf over deze speciale tapemethode. Hoewel er in het begin veel kritiek en ongeloof was, waren er ook een aantal “open-minded” fysiotherapeuten die zich gingen verdiepen in de methode en begonnen met experimenteren. De resultaten in de praktijk waren verrassend en vooral zeer positief.

Deze pioniers, zoals Harry Pijnappel, Paul van Vliet, Wilma Waters, e.a. waren allemaal zo overtuigd en enthousiast over deze nieuwe tapemethode dat ze cursussen zijn gaan geven aan andere (para)medici. De belangstelling en de aandacht voor “die vreemde gekleurde tape” groeide.

FysioTape ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over FysioTape opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van FysioTape op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

FysioTape reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over FysioTape

9 / 10

De website van FysioTape is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. FysioTape is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

FysioTape is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over FysioTape en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over FysioTape

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is FysioTape een betrouwbaar bedrijf?

FysioTape heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is FysioTape actief?

FysioTape is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van FysioTape gekregen? Dan kun je naar de website van FysioTape gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.