Gorillz reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Gorillz reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Gorillz reviews

Alle beoordelingen over Gorillz op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Gorillz reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Gorillz

Gorillz.nl is de website van het Nederlandse merk Gorillz, waarop verschillende woonaccessoires van Gorillz verkocht wordt. De producten van Gorillz kenmerken zich door strakke, tijdloze en moderne designs. Het merk produceert en verkoopt diverse solide, kwalitatieve woonaccessoires en designproducten, die makkelijk te (de)monteren zijn. De strakke lijnen, stoere materialen en eigentijdse vormen maken de ontwerpen van Gorillz een succes in ieder interieur!

Gorillz ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Gorillz opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Gorillz op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Gorillz reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Gorillz

9 / 10

De website van Gorillz is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Gorillz is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Gorillz is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Gorillz en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Gorillz

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Gorillz een betrouwbaar bedrijf?

Gorillz heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Gorillz actief?

Gorillz is vooral actief binnen de sector(en) webshops en wonen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Gorillz gekregen? Dan kun je naar de website van Gorillz gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.