GoVolt reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

GoVolt reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

GoVolt reviews

Alle beoordelingen over GoVolt op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle GoVolt reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over GoVolt

Al 10 jaar GoVolt. GoVolt werd opgericht in 2011, toen een jonge ondernemer de ambitie had om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier. Al snel kwam deze ondernemer uit bij zonnepanelen door middel van zonne-energie. Waarom niet gebruik maken van een onuitputbare energiebron die ingezet kan worden voor een duurzamer milieu?

Visie van GoVolt

Het doel is om klanten de beste zonnepanelen installatie te geven voor de laagste prijs. Op deze manier kunnen steeds meer mensen genieten van hun eigen opgewekte energie. De zon gaat immers voor niets op. GoVolt gelooft in de duurzame energie van zonnepanelen. Op deze manier dragen zij een steentje bij aan een beter milieu en een lagere energierekening. Service, kwaliteit en prijs/kwaliteitverhouding zijn de fundamentele onderdelen voor een duurzamer milieu.

Door de professionele aanpak zorgt GoVolt ervoor dat de communicatie snel, duidelijk en soepel verloopt. Zo reageert GoVolt binnen 4 uur op een terugbelverzoek, en 24 uur voor een scherpe offerte op maat.

Missie van GoVolt

GoVolt deelt de mening van de overheid om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame energie. Zonne-energie is een onuitputbare vorm van duurzame energie. Door gebruik te maken van deze duurzame energiebron willen zij de drempel tot een dergelijke investering verlagen.

De missie is de wereld kennis te laten maken met duurzame energie voor een eerlijke en redelijke prijs. Op deze manier kan iedereen profiteren van deze onuitputbare energiebron.

GoVolt kenmerken

  • Deskundig en oprecht; Het beste advies met een glimlach
  • Vaste prijs; Geen onverwachte kosten achteraf
  • Stralende installatiedag; Uitgebreide uitleg en achteraf een opgeruimd huis

GoVolt ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over GoVolt opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van GoVolt op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

GoVolt reviews

7 uit 3 reviews
Bestellen
7
Prijs
7
Levering
7
Service
7
7
5 ster
66.7%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
33.3%
67% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over GoVolt

9 / 10

De website van GoVolt is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. GoVolt is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

GoVolt is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over GoVolt en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Perfect

10 / 10

Wij zijn erg tevreden over hun service en aftersales. Installatie binnen afgesproken termijn gedaan.

Dankjewel Govolt nogmaals

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Ja
Weer kopen?

Dit bedrijf verdient geen bestaansrecht.

2 / 10

Verkoopkansen worden snel opgevolgd, daarna ben je de pineut. Panelen werden met een installatiegarantie van 4-6 weken verkocht, het staat zelfs beschreven. Het duurde 22 (!) weken voordat er panelen op mijn dak lagen.

DE AFSPRAAK GING 5 KEER NIET DOOR (!) Tuurlijk het kan druk zijn, maar de eerste 2 keer belden ze een uur voor tijd af. De andere 3 afspraken HEBBEN ZE GEWOON NIETS LATEN WETEN.
Je moet zelf bellen om erachter te komen dat ze niet komen.

Talloze keren heb ik gebeld, gemaild met de vraag mij terug te bellen met een nieuwe afspraak. ZE DOEN HET GEWOON NIET! En áls je iemand spreekt die de belofte maakt "morgen" met een planning terug te bellen gebeurd het niet. Keer op keer.

Ben ik de enige? Nee. Ik heb samen met mijn vader panelen besteld. Die doen het nauwelijks. Zelfs met aantoonbaar bewijs is er VIJF weken later nog altijd geen monteur langs geweest en zélfs geen datum afgesproken want: ze bellen steeds niet terug.

De App die alles inzichtelijk maakt waarmee ze op hun website pronken: DIE BESTAAT NIET. Ze hebben geen eigen app.

Als je zó met je klanten omgaat dan verdien je het niet om nog langer te bestaan. Voor de evt. toekomstige klanten zou dit maar beter zijn ook.

Bestellen2 / 10
Prijs2 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over GoVolt

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is GoVolt een betrouwbaar bedrijf?

GoVolt heeft 3 reviews met een gemiddelde van een 7 als klantbeoordeling. Ook geeft 67% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is GoVolt actief?

GoVolt is vooral actief binnen de sector(en) energie.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van GoVolt gekregen? Dan kun je naar de website van GoVolt gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.