Harvey Nichols reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Harvey Nichols reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Harvey Nichols reviews

Alle beoordelingen over Harvey Nichols op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Harvey Nichols reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Harvey Nichols

Sinds Harvey Nichols in 1831 haar deuren opende in Knightsbridge, heeft het de toon gezet in het zoeken van de meest gewenste en toonaangevende designermerken. Harvey Nichols wordt erkend als de grootste luxe mode winkelketen van het Verenigd Koninkrijk en staat internationaal bekend om haar vakkundig uitgewerkte mode en schoonheidsartikelen, premium eten en wijn aanbod en bekroonde restaurants.
De winkels van Harvey Nichols bieden de ultieme mode-ervaring. Harvey Nichols wordt gezien als 'the place to be' waar geen lidmaatschap voor is vereist. Exclusieve, niche en gevestigde labels zitten naast toegankelijke alledaagse collecties en bieden klanten de must-have aanvulling voor al hun garderobe behoeften - van alledaags tot buitengewoon.

Harvey Nichols ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Harvey Nichols opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Harvey Nichols op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Harvey Nichols reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Harvey Nichols

9 / 10

De website van Harvey Nichols is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Harvey Nichols is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Harvey Nichols is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Harvey Nichols en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Harvey Nichols

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Harvey Nichols een betrouwbaar bedrijf?

Harvey Nichols heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Harvey Nichols actief?

Harvey Nichols is vooral actief binnen de sector(en) mode.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Harvey Nichols gekregen? Dan kun je naar de website van Harvey Nichols gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.