House of Modelcars reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

House of Modelcars reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

House of Modelcars reviews

Alle beoordelingen over House of Modelcars op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle House of Modelcars reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over House of Modelcars

House of Modelcars is begin 2019 opgericht. Wij zijn een jong bedrijf maar onze medewerkers hebben in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan in het verzamelen en in- en verkopen van modelauto’s.

Handige webshop.

Uiteraard kunt u op alle gangbare manieren betalen, zoals via iDeal of creditcard. Voor het bezorgen en afleveren werkt 'House of Modelcars' samen met het gerenommeerde bedrijf DHL. Onze webshop heeft een zogenaamde ‘slimme’ zoekfunctie én een goed doordachte rubriekenlijst. Een ‘speciaal model vinden’ of ‘lekker browsen’ door het grote aanbod maken het shoppen daardoor extra leuk.

House of Modelcars ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over House of Modelcars opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van House of Modelcars op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

House of Modelcars reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over House of Modelcars

9 / 10

De website van House of Modelcars is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. House of Modelcars is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

House of Modelcars is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over House of Modelcars en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over House of Modelcars

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is House of Modelcars een betrouwbaar bedrijf?

House of Modelcars heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is House of Modelcars actief?

House of Modelcars is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van House of Modelcars gekregen? Dan kun je naar de website van House of Modelcars gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.