Lease’m reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Lease'm reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Lease'm reviews

Alle beoordelingen over Lease'm op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Lease'm reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Lease'm

Lease’m is het private lease label van MKB Lease, de duidelijkste leasemaatschappij van Nederland. Ze zijn onderdeel van Emil Frey Nederland, een van de grootste automotive holdings van Nederland met vele dealerbedrijven onder haar dak. Daarom hebben ze alles in huis om jou het beste advies, de beste service en alle benodigde faciliteiten te bieden.

Lekker rijden zonder verrassingen, voor een vast bedrag per maand. Met private lease van Lease’m blijf je altijd mobiel. Zo heb je altijd een compleet private leasecontract inclusief onderhoud, banden, 24/7 pechhulp, complete all-risk verzekering, vervangend vervoer na 72 uur (vergelijkbare auto) wegenbelasting en meer. Zonder kleine lettertjes, zonder gedoe. Je weet waar je aan toe bent! En wil je direct je huidige auto verkopen? Ook dat regelt Lease’m graag voor je! Lease’m, lachend achter het stuur!

Lease'm ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Lease'm opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Lease'm op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Lease'm reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Lease'm

9 / 10

De website van Lease'm is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Lease'm is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Lease'm is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Lease'm en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Lease'm

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Lease'm een betrouwbaar bedrijf?

Lease'm heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Lease'm actief?

Lease'm is vooral actief binnen de sector(en) autodiensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Lease'm gekregen? Dan kun je naar de website van Lease'm gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.