Loftdeur.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Loftdeur.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Loftdeur.nl reviews

Alle beoordelingen over Loftdeur.nl op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Loftdeur.nl reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Loftdeur.nl

Wie op zoek is naar een schuifdeursysteem, stuit al snel op grote beperkingen. De deuren mogen niet te breed, te zwaar of te dik zijn. Het schuifdeurbeslag van loftdeur.nl kan deuren met een gewicht tot 125 kg en een breedte van bijna 200 cm soepel heen en weer laten glijden. Dat maakt het schuifdeurbeslag van Loftdeur.nl uniek!

Mogelijkheden bij Loftdeur.nl

Schuifdeuren zijn geschikt voor elk interieur. Of het nu gaat om het scheiden van een kamer of een ruimtebesparende toegangsdeur naar de badkamer, keuken of kinderkamer – alles is mogelijk. Met een dubbel schuifdeurbeslag kan zelfs een doorgang van 300 cm worden gerealiseerd. Op zoek naar inspiratie? Kijk naar realisaties van Loftdeur.nl.

Hoogwaardige kwaliteit

Al het schuifdeurbeslag van Loftdeur.nl worden gemaakt van duurzaam staal dat een groot gewicht kan dragen. De rollers met kogellagers zorgen ervoor dat zelfs de zwaarste deuren moeiteloos heen en weer schuiven. De montage gebeurt direct tegen de wand waardoor bouwkundige aanpassingen niet nodig zijn. Elke set wordt compleet geleverd met schroeven en pluggen voor montage in houten en/of betonnen muren.

Service van Loftdeur.nl

Voor elke schuifdeurwens bestaat een passend schuifdeursysteem. Weet je niet welk beslag het beste past bij jouw woonwens? Loftdeur.nl helpt je graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Ook maatwerk is mogelijk!

Loftdeur.nl ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Loftdeur.nl opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Loftdeur.nl op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Loftdeur.nl reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Loftdeur.nl

9 / 10

De website van Loftdeur.nl is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Loftdeur.nl is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Loftdeur.nl is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Loftdeur.nl en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Loftdeur.nl

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Loftdeur.nl een betrouwbaar bedrijf?

Loftdeur.nl heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Loftdeur.nl actief?

Loftdeur.nl is vooral actief binnen de sector(en) webshops en wonen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Loftdeur.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Loftdeur.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.