M2TRADING reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

M2TRADING reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

M2TRADING reviews

Alle beoordelingen over M2TRADING op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle M2TRADING reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over M2TRADING

M2 Trading is één van de grootste aanbieders van scooter onderdelen in Nederland en België. Met een zeer uitgebreid assortiment aan onderdelen voor elk merk en type scooter, is M2 Trading een zeer geliefde webwinkel voor zowel jongeren als ouderen die op zoek zijn naar dat specifieke onderdeel voor hun scooter.

M2TRADING ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over M2TRADING opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van M2TRADING op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

M2TRADING reviews

5.8 uit 2 reviews
Bestellen
5.5
Prijs
6.5
Levering
5.5
Service
5.5
5.8
5 ster
50%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
50%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over M2TRADING

9 / 10

De website van M2TRADING is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. M2TRADING is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

M2TRADING is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over M2TRADING en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Geen betrouwbare bedrijf

2.5 / 10

Ze kijken niet naar je wensen, bestelling en betalingen. 2 keer een accu besteld en geen een keer de juiste accu. ze sturen gewoon wat ze over hebben. NIET KOPEN.

Bestellen2 / 10
Prijs4 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over M2TRADING

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is M2TRADING een betrouwbaar bedrijf?

M2TRADING heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 5.8 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is M2TRADING actief?

M2TRADING is vooral actief binnen de sector(en) autodiensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van M2TRADING gekregen? Dan kun je naar de website van M2TRADING gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.