Mobile Supplies reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Mobile Supplies reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Mobile Supplies reviews

Alle beoordelingen over Mobile Supplies op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Mobile Supplies reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Mobile Supplies

MobileSupplies.nl is een OneStop shop op het gebied van accessoires voor smartphones, tablets en iPads. Hun assortiment beperkt zich niet alleen tot veel verkochte producten zoals smartphonehoesjes, opladers en screenprotectors, maar zij bieden het complete aanbod van alle mogelijke accessoires van vele merken. Denk hierbij ook aan batterijen, reparatieonderdelen, koptelefoons, autohouders, USB kabels, etc. MobileSupplies levert vrijwel alles direct uit eigen voorraad en beschikt over een eigen klantenservice met jarenlange kennis en ervaring met de producten die ze verkopen.

Mobile Supplies ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Mobile Supplies opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Mobile Supplies op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Mobile Supplies reviews

7 uit 2 reviews
Bestellen
6.5
Prijs
7.5
Levering
8.5
Service
5.5
7
5 ster
50%
4 ster
0%
3 ster
50%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Mobile Supplies

9 / 10

De website van Mobile Supplies is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Mobile Supplies is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Mobile Supplies is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Mobile Supplies en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Threatened by a company representative and received lower quality product

5 / 10

Threatened by a company representative (Robert) that they will not solve my issue if I do not remove the bad review. The issue itself is that I received a lower quality product (LCD display) than the kind I paid for (OLED). Checked more reviews, turns out they quite often send fake or lower quality products, and also call the customers to ask to remove the bad reviews.

Bestellen4 / 10
Prijs6 / 10
Levering8 / 10
Service2 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Mobile Supplies

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Mobile Supplies een betrouwbaar bedrijf?

Mobile Supplies heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 7 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Mobile Supplies actief?

Mobile Supplies is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Mobile Supplies gekregen? Dan kun je naar de website van Mobile Supplies gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.