Monsak reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Monsak reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Monsak reviews

Alle beoordelingen over Monsak op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Monsak reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Monsak

Monsak is een duurzaam tassenlabel opgericht door Margriet Meijer in 2012. Haar ideale tas bestond niet en daarom maakte ze deze zelf.
Een monsak tas is ‘A bag that’s got your back’. Eentje die er altijd voor je is en waar je jaren mee kan doen. Je raakt er zo verknocht aan dat je niet meer anders wilt.
De monsak collectie wordt gemaakt van gered leer in het atelier in Amsterdam-West. Hier kunnen consumenten terecht voor een handgemaakte tas of tas op bestelling (maatwerk en customize).
Gered leer zijn partijen die worden afgekeurd door hoge eisen van grote modehuizen. Er wordt om beschadigingen (littekens enz.) heen gesneden of onzichtbaar aan de binnenkant verwerkt.

Monsak ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Monsak opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Monsak op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Monsak reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Monsak

9 / 10

De website van Monsak is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Monsak is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Monsak is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Monsak en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Monsak

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Monsak een betrouwbaar bedrijf?

Monsak heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Monsak actief?

Monsak is vooral actief binnen de sector(en) mode.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Monsak gekregen? Dan kun je naar de website van Monsak gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.