Musclemeals reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Musclemeals reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Musclemeals reviews

Alle beoordelingen over Musclemeals op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Musclemeals reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Musclemeals

Muscle Meals bereid sportmaaltijden op maat en afgestemd op persoonlijke sportdoelen. Voorbeelden van sportdoelen waarbij de meals van Muscle Meals ondersteunen zijn: afvallen, droog trainen, of aankomen (in spiermassa). Ook mensen die houden van gemak, soms geen zin of tijd hebben om te koken, maar toch gezond willen eten voor een scherpe prijs kunnen bij Muscle Meals slagen.

De meals worden dagelijks vers bereid en direct ingevroren. Op deze manier blijven de meeste voedingswaarde behouden en kunnen de meals tot 3 maanden in de vriezer bewaard worden.

Het huidige assortiment, wat continue wordt uitgebreid, bestaat uit 52 verschillende soorten meals en veel pakket variaties. Klanten waarderen onze maaltijden (op Trustpilot) gemiddeld met een 9.2/10 en zijn vol lof over de smaak en het gemak.

Musclemeals ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Musclemeals opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Musclemeals op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Musclemeals reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Musclemeals

9 / 10

De website van Musclemeals is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Musclemeals is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Musclemeals is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Musclemeals en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Musclemeals

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Musclemeals een betrouwbaar bedrijf?

Musclemeals heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Musclemeals actief?

Musclemeals is vooral actief binnen de sector(en) dieet & gezond.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Musclemeals gekregen? Dan kun je naar de website van Musclemeals gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.