Nationale Postcode Loterij reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Nationale Postcode Loterij reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Nationale Postcode Loterij reviews

Alle beoordelingen over Nationale Postcode Loterij op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Nationale Postcode Loterij reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Nationale Postcode Loterij

U een kans… Zij een kans.

Een groene en rechtvaardige wereld. De Nationale Postcode Loterij gelooft dat dit haalbaar is. Daarom steunen wij ruim 90 organisaties die onze wereld mooier maken. Meespelen in de Postcode Loterij is dan ook méér dan kans maken op een miljoenenprijs: het is meehelpen aan een betere wereld. Sinds de oprichting in 1989 is ruim 4 miljard euro geschonken aan mens en natuur.

Nationale Postcode Loterij ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Nationale Postcode Loterij opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Nationale Postcode Loterij op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Nationale Postcode Loterij reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Nationale Postcode Loterij

9 / 10

De website van Nationale Postcode Loterij is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Nationale Postcode Loterij is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Nationale Postcode Loterij is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Nationale Postcode Loterij en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Nationale Postcode Loterij

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Nationale Postcode Loterij een betrouwbaar bedrijf?

Nationale Postcode Loterij heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Nationale Postcode Loterij actief?

Nationale Postcode Loterij is vooral actief binnen de sector(en) kansspel.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Nationale Postcode Loterij gekregen? Dan kun je naar de website van Nationale Postcode Loterij gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.