Nubuiten.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Nubuiten.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Nubuiten.nl reviews

Alle beoordelingen over Nubuiten.nl op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Nubuiten.nl reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Nubuiten.nl

NuBuiten.nl biedt een zeer compleet assortiment in buitenleven en buitenspelen, met o.a. speeltoestellen, blokhutten, tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, trampolines, picknicktafels en kapschuren. Naast een compleet productaanbod via de online winkel is het voor de klanten van NuBuiten ook mogelijk om in het Experience Center de producten zelf te bezichtigen en uit te proberen, zowel in- als outdoor.

Nubuiten.nl ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Nubuiten.nl opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Nubuiten.nl op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Nubuiten.nl reviews

6 uit 4 reviews
Bestellen
6.3
Prijs
6.3
Levering
5.8
Service
5.8
6
5 ster
50%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
25%
1 ster
25%
25% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Nubuiten.nl

9 / 10

De website van Nubuiten.nl is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Nubuiten.nl is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Nubuiten.nl is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Nubuiten.nl en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Waardeloos bedrijf

2 / 10

Ronduit slecht; communicatie slecht, levering maar matig, hout dubieus en vooral heel veel frustratie bij ons als klant. Ze zeggen dat ze er iets aan gaan doen, maar dat gebeurd niet, vragen om een oplossing, die wordt geboden en dan toch weer niet. Kortom, wordt geen klant bij NuBuiten, het levert helaas meer ellende op en een wrange nasmaak dan dat je een blije klant bent!

Bestellen2 / 10
Prijs2 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Waardeloos bedrijf

10 / 10

Dit bedrijf heeft een team verkopers (de meeste erg onervaren, wanneer je de kans krijgt om met een ‘ervaren verkoper’ te praten, beloven ze van alles. Een overkapping van Douglas hout besteld.
Slechte kwaliteit houten balken, krom met grote scheuren, heeft nubuiten ons opgeleverd. Meteen gebeld gemaild, geen excuses, geen oplossing, in eens zijn ze er NIET meer, Dat zijn een club amateurs verkopers; weg wijzen, trap er niet in met hun korting of prijs, het verdc

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Nee
Weer kopen?

Waardeloos bedrijf!

3 / 10

Wij hebben ontzettend spijt dat we bij dit bedrijf onze aluminium schutting gekocht hebben. Wij hebben een klap geld betaald voor spullen die bij aankoop een levertijd hadden van 4-8 werkdagen. Drie weken na de afgesproken leverweek werd een deel van onze bestelling geleverd, terwijl er met spoed (dit meerdere keren telefonisch laten weten) op gewacht werd. Geen melding van halve levering van te voren, geen sorry. Er stonden zelfs dingen op de pakbon die niet bij de levering zaten. Heel bijzonder. Inmiddels zijn we ruim 6 weken verder en nog steeds is er geen complete levering. Sterker nog, deze week zou weer een deel geleverd worden, maar gezien het vrijdag is en wij in het bezorggebied van di. en do. zitten, zijn we dus wederom zoet gehouden met een dode mus. Ronduit schandalig. Wij hebben begrip voor de situatie van ongeveer de hele wereld momenteel, dat iedereen kampt met leverproblemen en personeel te kort komt, maar dit is echt niet oke. Op de website staan alle ontbrekende items toch echt op 8-20 dagen leverdagen, doe dat dan niet. Verkoop geen dingen die je niet kunt leveren. Wij hebben meerdere keren telefonisch en per mail contact gehad, maar er gebeurd helemaal niets. Zeer slechte service, zij hebben duidelijk hun zaken niet op orde. Wij zijn inmiddels woest en zullen nooit en te nimmer meer iets bij NuBuiten kopen.

Bestellen4 / 10
Prijs4 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Nubuiten.nl

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Nubuiten.nl een betrouwbaar bedrijf?

Nubuiten.nl heeft 4 reviews met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 25% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Nubuiten.nl actief?

Nubuiten.nl is vooral actief binnen de sector(en) wonen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Nubuiten.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Nubuiten.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.