Screen with Envy reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Screen with Envy reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Screen with Envy reviews

Alle beoordelingen over Screen with Envy op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Screen with Envy reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Screen with Envy

Screen with Envy ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Screen with Envy opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Screen with Envy op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Screen with Envy reviews

9.5 uit 2 reviews
Bestellen
9.5
Prijs
9.5
Levering
9.5
Service
9.5
9.5
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Screen with Envy

9 / 10

De website van Screen with Envy is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Screen with Envy is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Screen with Envy is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Screen with Envy en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Geen levering van producten

10 / 10

Ik heb ruim 6 weken geleden screens besteld .elke keer krijg ik loze beloften over leveringen.
Met nieuwe smoezen en levertijden maar geen screens
Ze nemen niet op en zeggen dat er een medewerker is met corona , dat de medewerker weg is , dat er een nieuwe medewerker is, dat ze geleverd zijn ,enz enz maar niks leveren

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Screen with Envy

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Screen with Envy een betrouwbaar bedrijf?

Screen with Envy heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 9.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Screen with Envy actief?

Screen with Envy is vooral actief binnen de sector(en) wonen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Screen with Envy gekregen? Dan kun je naar de website van Screen with Envy gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.