Shop.somfy.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Shop.somfy.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Shop.somfy.nl reviews

Alle beoordelingen over Shop.somfy.nl op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Shop.somfy.nl reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Shop.somfy.nl

Somfy werd in 1969 in Frankrijk opgericht, in de Haute Savoie, in het hart van de Arve vallei bij Cluses, een toonaangevende plaats in de staalindustrie. Zonder haar oorspronkelijke waarden uit het oog te verliezen is Somfy inmiddels in 60 landen vertegenwoordigd en uitgegroeid tot een wereldmarktleider in deur- en raamautomatisering. Somfy staat voor betrouwbaarheid, met een wereldwijde verkoop van meer dan 100 miljoen motoren.

Somfy innovatie: verbetert uw welbevinden. 10% van de inkomsten van Somfy is bestemd voor innovatie. Elke dag werken 400 Somfy ingenieurs aan nieuwe oplossingen om het comfort en veiligheid van consumenten in huis te optimaliseren. Elk jaar verschijnen er zo’n 400 nieuwe patenten op de markt. De Somfy TaHoma® huisautomatisering toepassing is slechts één van hun innovatieve oplossingen die u in staat stelt om al uw verbonden huisapparatuur met een druk op de knop te besturen.

Somfy staat garant voor gemoedsrust en streeft naar uitsluitend het allerbeste als het gaat om de veiligheid en comfort van consumenten. Alle producten van Somfy zijn onder de meest extreme omstandigheden getest, voor een optimale betrouwbaarheid en een lange levensduur. Daarom biedt Somfy lange termijn garantie op de producten: 5 jaar op alle motoren, geautomatiseerde onderdelen, accessoires en alarmsystemen.

Shop.somfy.nl ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Shop.somfy.nl opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Shop.somfy.nl op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Shop.somfy.nl reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Shop.somfy.nl

9 / 10

De website van Shop.somfy.nl is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Shop.somfy.nl is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Shop.somfy.nl is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Shop.somfy.nl en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Shop.somfy.nl

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Shop.somfy.nl een betrouwbaar bedrijf?

Shop.somfy.nl heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Shop.somfy.nl actief?

Shop.somfy.nl is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Shop.somfy.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Shop.somfy.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.