Silvan Jewellery reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Silvan Jewellery reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Silvan Jewellery reviews

Alle beoordelingen over Silvan Jewellery op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Silvan Jewellery reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Silvan Jewellery

In 1972 werd Silvan Jewellery opgericht door oprichter Keijo Silvan. Hij begon destijds met het maken van gouden sieraden en juwelen in de kelder van zijn huis. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende aanbieder van juwelen en ook horloges.

Silvan Jewellery biedt zowel gouden als diamanten juwelen aan waarbij de diamanten juwelen worden geproduceerd door Laatukoru Oy. Daarnaast produceren de goudsmits van het Silvan Jewellery ook kilo's aan gerecycled goud en ruim zeshonderd karaten aan diamanten in de werkplaats. Silvan Jewellery biedt haar producten aan zowel de zakelijke als aan particuliere klanten. In het ruime assortiment vind je oorbellen, kettingen, broches, kristallen figuren, horloges, luxe pennen, verlovingsringen, trouwringen en nog heel veel meer. De bekende merken die in het assortiment van Silvan Jewellery gevoerd worden, zijn, onder meer, Swarovski, Silvan Diamond Jewellery, Zenith, Garmin, Raymond Weil, Seiko, en C-Secure.

Silvan Jewellery ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Silvan Jewellery opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Silvan Jewellery op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Silvan Jewellery reviews

9.5 uit 2 reviews
Bestellen
9.5
Prijs
9.5
Levering
9.5
Service
9.5
9.5
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Silvan Jewellery

9 / 10

De website van Silvan Jewellery is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Silvan Jewellery is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Silvan Jewellery is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Silvan Jewellery en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Beautiful jewellery for a very affordable price

10 / 10

Beautiful jewellery for a very affordable price. The items were shipped very fast and I was kept up to date accordingly.

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Silvan Jewellery

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Silvan Jewellery een betrouwbaar bedrijf?

Silvan Jewellery heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 9.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Silvan Jewellery actief?

Silvan Jewellery is vooral actief binnen de sector(en) mode en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Silvan Jewellery gekregen? Dan kun je naar de website van Silvan Jewellery gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.