Verfwebwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Verfwebwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Verfwebwinkel reviews

Alle beoordelingen over Verfwebwinkel op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Verfwebwinkel reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Verfwebwinkel

Verf online bestellen doe je natuurlijk bij Verfwebwinkel! Wij zijn namelijk de grootste online verfwinkel van Nederland. Met topmerken als Sigma, Sikkens, Wijzonol, Farrow & Ball en Rust-Oleum, vind je bij ons altijd de juiste verf voor jouw schilderklus. Ons uitgebreide assortiment bevat diverse verfsoorten, merken en kleuren zowel voor de DIY-klusser als de professional. In combinatie met het gratis advies van onze deskundige medewerkers, is een bezoek aan de bouwmarkt voor verf kopen verleden tijd!

Ben je op zoek naar topkwaliteit verf voor een lage prijs? Dan ben je bij Verfwebwinkel aan het juiste adres! In de online verfwinkel bestel je verf online voor de laagste prijs. Profiteer van de scherpe prijzen en het gratis advies van de verfspecialisten.

Verfwebwinkel ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Verfwebwinkel opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Verfwebwinkel op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Verfwebwinkel reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Verfwebwinkel

9 / 10

De website van Verfwebwinkel is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Verfwebwinkel is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Verfwebwinkel is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Verfwebwinkel en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Verfwebwinkel

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Verfwebwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Verfwebwinkel heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Verfwebwinkel actief?

Verfwebwinkel is vooral actief binnen de sector(en) webshops en wonen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Verfwebwinkel gekregen? Dan kun je naar de website van Verfwebwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.