Westhetique reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Westhetique reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Westhetique reviews

Alle beoordelingen over Westhetique op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Westhetique reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Westhetique

Wes'thetique is een online nagelgroothandel waar zowel professionele nagelstylistes als particulieren terecht kunnen voor kwalitatieve nagelproducten. Wes'thetique is de officiële importeur van het merk Ink London voor België, Nederland én Luxemburg. Het merk Ink London wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk waardoor de Europese kwaliteit een sterk handelsmerk is (de producten bevatten geen verboden stoffen van Amerikaanse of Chinese oorsprong). Alle producten zijn vegan producten en worden niet getest op dieren.

Naast nagelgroothandel voorziet Wes'thetique ook opleidingen waarin nagelstylistes 'de job' leren, of waarin ze hun gezette nagels leren perfectioneren. Wes'thetique wil zich graag positioneren naar haar klanten als nagelgroothandel waarbij kwalitatieve producten, persoonlijk contact én een uitstekende service centraal staan.

Westhetique ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Westhetique opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Westhetique op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Westhetique reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Westhetique

9 / 10

De website van Westhetique is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Westhetique is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Westhetique is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Westhetique en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Westhetique

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Westhetique een betrouwbaar bedrijf?

Westhetique heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Westhetique actief?

Westhetique is vooral actief binnen de sector(en) dieet & gezond.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Westhetique gekregen? Dan kun je naar de website van Westhetique gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.